Haven - Chaletluganomeer.nl

Indien u een (speed)boot mee wilt brengen kunt u, indien beschikbaar, onze havenplaats reserveren. Verhuur is vanaf de aankomst-zaterdag (vanaf 16.00 uur) tot de vertrek-zaterdag (tot 10.00 uur) en bedraagt € 190,- per week en dient u aan ons te voldoen. Uiteraard stellen wij hiervoor een contract op.

 

Vergunning

Voor elk motorboot langer dan 2,5 meter is een vergunning (sticker met een nummer) nodig.Deze kunt u aanvragen via  https://autoritabacinoceresio.it/

 

Openingstijden: zaterdag van 9.00 tot 10.00. Maandag van 11.00 tot 12.00. Gevraagde documenten: bewijs van eigendom van de boot (ICP), verzekeringspapieren in het Italiaans opgesteld, ID bewijs of paspoort, bewijs van eigendom van de boot en vaarbewijs (ICC)*. Drie à vier werkdagen na betaling is de sticker af te halen bij de receptie van de camping. Intussen kunt u met het aanvraagbewijs al varen! Wilt u over het meer naar Zwitserland varen, dan dient u langzaam langs de douanepost te varen (is rechts van het Meer).

* Volgens de Italiaanse wet moet u in het bezit zijn van een Internationaal Vaarbewijs (ICC) zodra er een motor achter de boot hangt van 5pk of meer. Dit kunt u regelen via Stichting VAMES telefoonnummer 088-4564567 of www.vamex.nl. Als u met een motorboot onder Italiaanse vlag vaart (huurboot) heeft u een vaarbewijs nodig wanneer de boot meer dan 29,5 kW (40pk) motorvermogen heeft.

Meer informatie over wat er allemaal nodig is voor het varen in Italië vind u op:

http://www.anwb.nl/water/varen/buitenland/italie

 

Havenplaats reserveren

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie